Likvidationer som kan ge mer tid i trädgården

Likvidationer som kan ge mer tid i trädgården

Det kan komma en tid då du vill sluta tänka på jobb och bara tänka på din trädgård. När ett bolag har lagts ned så kan det ta lite tid innan pengarna som sitter fast i aktiekapitalet frigörs. Om du själv sköter avvecklingen så får du räkna med minst 7 månader innan du har pengarna för att satsa på din hobby.

Men det finns faktiskt likvidationer som kan ge mer tid och pengar för det som du drömmer om. De kallas för snabbavveckling och du behöver inte vara expert på företagsekonomi för att få detta gjort. Du bör förstås ha ordning på alla papper för då går det som snabbast med den här typen av avveckling.

Lägg ner med betalda likvidationer

När man lägger ner bolag med likvidationer som man får betala för så kallas det för snabbavveckling. Hur mycket det kostar beror på vilken bolagsservice du lejer för uppdraget. Det finns finansbolag som kan hjälpa till med att starta ab såväl som med att lägga ner dem.

Det fina med att välja snabbavveckling är att det frigör både tid och pengar. Om du just nu drömmer om det där växthuset och inte kan vänta med att börja pysslet med det så är det ju möjligt. Har du ett vilande bolag som kan säljas och avvecklas på detta sätt så kan du ha dina pengar inom några dagars tid.

Så visst finns det likvidationer som inte alls är samma sak som konkurser med sur smak och bråk. En frivillig avveckling kan vara en enorm glädje för dig då du vet precis vad du ska göra med tiden och pengarna. Ge dig ut i trädgården förstås!

likvidera ab (2)