Trådgalgar för fågelmat i trädgården

Trådgalgar för fågelmat i trädgården

Fågelmaten i trädgården kan hängas upp på olika sätt. En talgboll kan man fästa på grenar men också på trådgalgar som sedan fästs vid fästpunkter. En trådgalge kan passa mycket bra in i trädgårdens design och stil. Den går att hänga på en gren såväl som på ett staket.

fagelmat

Trådgalgar med mycket fågelmat

På trådgalgar så finns det plats för flera talgbollar. De kan hänga sida vid sida. Det gör att det går att få in mer mat för fåglar i trädgården. En kall vinter så kan det minst sagt kännas som en god gärning då fåglarna som övervintrar kommer till trådgalgen för att få välbehövd näring.

Vackra fågelsamlingar

En god anledning till att hänga ut fågelmat i trädgården är att det kan vara vackert att se fåglarna samlas därutanför fönstret. Med trådgalgar så får fåglarna en naturlig plats att slå sig ner. Ta en bild på alla fåglar som sitter och hoppar omkring galgen! Det blir ett konstverk att visa för vänner via sociala medier.

En stor fördel med trådgalgar av metall är att de är stadiga. De kommer att klara talgbollarna som inte alltid är så lätta. När metallen är behandlad för att inte rosta så finns det heller ingen risk för att galgarna kommer att se fula ut på grund av snö och regn.

Trådgalgen som inte längre behövs i garderoben kan alltså få förlängt liv i trädgården. Det blir pyssel för hela familjen!